Джеремі Реннер та Гейлі Стайнфелд на перших фото зі зйомок серіалу «Соколине око»

4 грудня 2020,  23:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Фотографії зі знімального майданчика супергеройського серіалу «Соколине око», які днями з'явилися в мережі, представляють перший погляд на актрису Гейлі Стайнфелд в образі нової героїні MCU Кейт Бішоп.

Гейлі Стайнфелд, на рахунку якої є номінація на премію «Оскар», була помічена на зйомках 1 сезону серіалу «Соколине око» в четвер, 3 грудня, в компанії самого Соколиного ока, Джеремі Реннера.

Вони знімали спільні сцени в парку в Нью-Йорку на тлі мальовничих пожовклих дерев, а також біля магазинів в Чайнатауні.

Клінт Бартон/Соколине око був одягнений в темні джинси, чорну кофту і темно-коричневу куртку, тоді як Кейт Бішоп у втіленні Стайнфелд в цих сценах з'явилася в білій футболці, чорній кофті з капюшоном, блакитних рваних джинсах, довгому сірому пальті та чорних черевиках.

Але увагу на цих фотографіях зі знімального майданчика «Соколиного ока», якими поділився сайт Just Jared, раз у раз відволікає чарівний золотий ретривер, якого тут Кейт вигулює на повідку.

Він виконає роль пса Лакі. Лакі — піца пес (Lucky the Pizza Dog), який дебютував в коміксах в 2012 році і спочатку працював на мафію. Але оскільки господарі з ним погано поводилися, він одного разу врятував Клінту життя і став його домашнім улюбленцем.

Прем'єра супергеройського серіалу «Соколине око», продюсером якого виступає головний бос Marvel Studios Кевін Файгі, очікується в 2021 році.

870 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: