«Ехо»: перший погляд на головну героїню спін-оффу серіалу «Соколине око» від Marvel

19 травня 2022,  14:22 | Новини серіалів

Стримінгова платформа Disney+ поділилася в соцмережах першим кадром свого нового супергеройського серіалу «Ехо», події якого розвиватимуться у кіновсесвіті Marvel. Головну роль у ньому виконає актриса Алаква Кокс з «Соколиного ока».

«Ехо» буде спін-оффом/продовженням серіалу «Соколине око» і покаже подорож Майї Лопес, відомої як Ехо, яка в минулому була лідером банди Траксьют і намагалася вбити Клінта Бартона/Соколине око/Роніна (Джеремі Реннер) та його протеже Кейт Бішоп (Гейлі Стайнфелд).

У фіналі «Соколиного ока», дізнавшись, що це Вілсон Фіск/Кінгпін замовив убивство її батька, Майя вистрілила у свого колишнього боса та пішла з банди.

Ось офіційний синопсис її персонального серіалу:

Майя Лопес повинна зіткнутися зі своїм минулим, відновити свій зв’язок з корінним американським народом і прийняти значення сім’ї та спільноти, якщо вона сподівається рухатися вперед.

На першому кадрі серіалу «Ехо», який ви можете побачити нижче, Майя переводить подих на якомусь навантажувачі, одягнена у фіолетовий гольф, чорні штани та чорні черевики, а за її плечима можна побачити рюкзак.

Прем'єра супергеройського серіалу «Ехо» очікується у 2023 році.

844 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: