«Call Me Kat»: вийшов трейлер нового серіалу із зіркою «Теорії великого вибуху» Майєм Біалік

3 грудня 2020,  13:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прощавай, Шелдон. Привіт, коти! Зірка культового серіалу «Теорія великого вибуху» Майєм Біалік повертається на телеекрани в новому комедійному серіалі «Call Me Kat», натхненням для якого стала «Міранда».

Ситком «Call Me Kat» («Клич мене Кет») розповість про веселе життя 39-річної жінки на ім'я Кет, яка кидає свою нудну роботу і вирішує використати всі гроші, що її батьки збирали на їй весілля, щоб відкрити кафе з кішками.

Кет, роль якої виконує Майєм Біалік (вона ж Емі Фарра Фаулер з «Теорії великого вибуху»), та її ситком були натхненні головною героїнею популярного британського серіалу «Міранда», який написала і в якому зіграла Міранда Гарт. Він виходив на каналі BBC з 2009 по 2015 рік і вважається одним з найкращих британських ситкомів усіх часів.

Кет, як і Міранда, буде розбивати четверту стіну, спілкуючись з глядачем, буде закохана в чарівного друга молодості, який працює в її улюбленому барі, а також постійно розчаровувати свою матір, яка відчайдушно намагається видати свою дорослу дочку заміж, та робити фруктів-друганів.

Прем'єра серіалу «Call Me Kat», який Біалік продюсує разом зі своїм давнім другом Джимом Парсонсом, тобто Шелдоном з «Теорії великого вибуху», відбудеться на самому початку нового року, 3 січня.

1275 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: