Дивимося трейлер фільму «Думай як собака» з Меган Фокс і Джошем Дюамелем

11 травня 2020,  16:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки фантастичного бойовика «Трансформери» Меган Фокс і Джош Дюамель возз'єднуються в трейлері сімейної комедії «Думай як собака», яким поділилася американська студія Lionsgate.

Фільм «Думай як собака» буде божевільною комедією про 12-річного хлопчика Олівера та його пса Генрі. Коли його шкільний експеримент для наукового ярмарку йде не за планом, Олівер відкриває неймовірну технологію, що дозволяє хлопчику спілкуватися з його чотирилапим другом. На технологію відкривається полювання, і Олівер разом з Генрі повинен подолати безліч труднощів, щоб повернутися додому і допомогти своїм батькам помиритися.

Роль Олівера виконує юний актор Гебріел Бейтман, який в минулому році втілив головного героя горора «Дитячі ігри». А Фокс та Дюамель, які разом рятували світ від десептиконів у франшизі Майкла Бея «Трансформери», грають його батьків.

Головним лиходієм фільму, містером Міллсом, стане зірка культового комедійного серіалу «Теорія великого вибуху» Кунал Нейєр.

Прем'єра комедії «Думай як собака», яку зняв режисер Джил Джангер, відбудеться на стримінгових платформах на початку літа, 9 червня.

2068 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: