У новій серії «Мандалорця» Асока Тано розкрила справжнє ім'я Малюка Йоди

28 листопада 2020,  14:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У п'ятницю на Disney+ відбулася прем'єра 5 серії 2 сезону хітового науково-фантастичного серіалу «Мандалорець», яка епічно представила Асоку Тано у втіленні Розаріо Довсон. І вона відкрила нам один важливий секрет Малюка Йоди.

Обережно, далі йдуть СПОЙЛЕРИ про сюжет 5 серії 2 сезону, так що читайте на свій ризик, якщо ви її ще не подивилися.

У серії під назвою «Глава 13: Джедайка» («Chapter 13: The Jedi») Дін Джарін (Педро Паскаль) та Малюк Йода продовжили свою захоплюючу подорож галактикою і на планеті Корвус зустріли легендарну джедайку Асоку Тано (Розаріо Довсон).

За допомогою Сили Асока прочитала думки Малюка Йоди, дізнавшись про його минуле, і повідомила, що його справжнє ім'я не Малюк Йода і не Дитина, а Грогу (Grogu).

Грогу виховували в джедайського храмі на планеті Корусант, але його сховали, коли після Воєн клонів до влади прийшла Галактична Імперія.

Шанувальники серіалу і Малюка Йоди в шоці від того, що його звуть Грогу, активно обговорюють це відкриття в соцмережах і продовжують називати його просто Малюк Йода, а не Грогу. Хто знає, може до фіналу 2 сезону ми звикнемо до його справжнього імені.

Нова серія серіалу «Мандалорець» вийде в наступну п'ятницю, 4 грудня.

1302 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: