«Гелловін Г'юбі»: новий трейлер і постер комедії жахів з Адамом Сендлером

1 жовтня 2020,  16:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер комедійного фільму від Netflix «Гелловін Г'юбі» був зроблений в дусі трейлерів старих фільмів жахів і показує, як Адам Сендлер самовіддано захищає своє містечко від монстрів за допомогою... ракетки для настільного тенісу.

Комедія жахів «Гелловін Г'юбі» («Hubie Halloween») розповідає про Г'юбі Дюбуа, який кожен Гелловін стежить за безпекою в своєму рідному містечку Салемі, але замість подяки отримує у відповідь лише глузування. В цьому році злочинець-утікач та загадковий новий сусід викликають у Г'юбі серйозні підозри. Коли люди починають зникати, Г'юбі повинен переконати поліцію та місцевих жителів, що монстри реальні і що тільки він може їх зупинити.

На новому ретро-постері фільму «Гелловін Г'юбі» шокований герой Сендлера зображений на тлі будинку з привидами та величезного повного Місяця з кажанами. Також на постері присутні інші жителі Салема в своїх костюмах для Гелловіна, ролі яких грають Джулі Бовен, Пейтон Лист, Кевін Джеймс, Кенан Томпсон, Майя Рудольф, Тім Медовз, Келлі Берглунд, Ноа Шнапп і Чайна Енн Макклейн.

Також в комедії жахів режисера Стівена Брілла з'являться Стів Бушемі, Роб Шнайдер, Рей Ліотта, Майкл Чікліс і Джун Сквіб. Її онлайн-прем'єра на стримінговій платформі Netflix відбудеться 7 жовтня.

3719 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: