Дивимося український трейлер детектива Кеннета Брани «Смерть на Нілі» з зірковим кастом

20 серпня 2020,  21:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Галь Гадот, Армі Гаммер і Емма МакКей опиняються в смертельному любовному трикутнику в першому трейлері детективної стрічки «Смерть на Нілі», яка є сиквелом «Вбивства у Східному експресі».

Офіційний синопсис екранізації роману Агати Крісті «Смерть на Нілі», в якій Кеннет Брана повернеться в образі легендарного Еркюля Пуаро:

Бельгійський детектив Еркюль Пуаро відправляється у відпустку в Єгипет для гламурного круїзу по річці Ніл, але цей круїз швидко перетворюється на жахливі пошуки вбивці, коли медовий місяць ідеальної пари трагічно обривається. Ця історія неприборканої пристрасті та сильних ревнощів, яка розвивається на тлі епічних ландшафтів, як широкі пейзажі пустелі та величні піраміди Гізи, показує космополітичну групу бездоганно одягнених мандрівників у досить зловісних поворотах подій, щоб глядачі гадали до шокуючої фінальної розв'язки.

Також в цій загадковій історії з'являться Аннетт Бенінг, Роуз Леслі, Летішія Райт, Расселл Бренд, Дон Френч, Дженніфер Сондерс, Софі Оконедо і Том Бейтман.

Українська прем'єра фільму «Смерть на Нілі» відбудеться 22 жовтня.

3346 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: