Вийшов новий епічний фрагмент фільму «Нові мутанти» з Анею Тейлор-Джой

19 серпня 2020,  18:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ексклюзивний фрагмент супергеройського екшену «Нові мутанти», спін-оффу франшизи «Люди Ікс», показує епічну сцену, де Меджік перетворюється й відправляється битися з демоном-ведмедем через портал.

Кінокомікс «Нові мутанти» розповість про те, як п'ять юних мутантів — Ільяна Распутіна/Меджік, Ране Сінклер/Вулфсбейн, Роберто да Коста/Санспот, Дані Мунстар/Міраж та Сем Гатрі/Гарматне ядро — намагаються втекти з психіатричної лікарні, коли там починають відбуватися страшні речі.

У новому фрагменті герої, яких грають Аня Тейлор-Джой, Мейсі Вільямс, Генрі Зага, Блю Гант і Чарлі Гітон, намагаються відбитися від гігантського демона-ведмедя, який прийшов за Дані, і тут Меджік вирішує самотужки пройти через портал, щоб дати цьому монстру бій.

Ране і Сем намагаються її відрадити, адже цей ведмідь може її вбити. Ране каже:

Адже це магія.

На що Меджік відповідає просто:

Як і я.

Днями був представлений епічний постер «Нових мутантів» від IMAX, який ви можете розглянути нижче. На ньому Меджік також з'являється зі своїм мечем.

Прем'єра довгоочікуваного екшену Джоша Буна відбудеться в українських кінотеатрах 3 вересня. Ви вже можете придбати квитки на фільм «Нові мутанти» на нашому сайті. Афіша постійно поповнюється.

1589 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: