Розкрито назви фінальних серій серіалу «Агенти Щ.И.Т.»

3 серпня 2020,  17:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал ABC повідомив, що фінальні серії культового науково-фантастичного серіалу «Агенти Щ.И.Т.» називатимуться «The End is at Hand» («Кінець близько») і «What We're Fighting For» («За що ми боремося»).

Сюжет фінальних серій, які будуть показані в один вечір, тобто є двосерійною аркою, поки тримається в строгому секреті, але назви натякають на те, що в 12 серії 7 сезону наші герої знову зіткнуться віч-на-віч з кінцем світу, а в 13 серії вони, як завжди в останній момент, знайдуть спосіб, як відвернути кінець світу і врятують людство.

Яким чином вони це зроблять і чи втратять вони когось зі своїх у ході фінальної місії, залишається тільки гадати. Але назва «За що ми боремося» говорить про те, що агенти згадають про те, за що вони борються вже стільки років. І продовжать боротися за це в майбутньому. Адже кінець серіалу не означає кінець історії наших відважних героїв і їхньої місії стояти на захисті нашого світу від внутрішніх та іншопланетних загроз.

Сценарій до серії «Кінець близький» написав Джеффрі Белл, а сценаристом фіналу «За що ми боремося» став один з творців серіалу Джед Відон.

Прем'єра фінальних серій серіалу «Агенти Щ.И.Т.» відбудеться на наступному тижні, 13 серпня за українським часом.

Але перед цим у четвер, 6 серпня, ми побачимо ще одну пригоду нашої команди в 11 серії під назвою «Прекрасний новий день».

743 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: