Фан-трейлер серіалу «Агенти Щ.И.Т.» показує епічний спін-офф про Тремтіння

24 серпня 2020,  19:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Серіал «Агенти Щ.И.Т.» підійшов до свого кінця, але шанувальники не втрачають надію, що Кевін Файгі зверне увагу на його супергероїню Тремтіння, і вона отримає якщо не членство в Месниках, так хоча б свій серіальний спін-офф.

За 7 сезонів «Агентів Щ.И.Т.» Дейзі Джонсон у втіленні актриси Хлої Беннет пройшла тернистий шлях еволюції від хакера поза законом до агента Щ.И.Т.а і, нарешті, до супергероїні Тремтіння, також відомої у всесвіті Marvel як Руйнівниця світів.

Фінал серіалу показав, як Дейзі разом з агентом Деніелом Сузою (Енвер Гьокай) та своєю сестрою Корою (Дайян Доан) вирушила захищати нашу Землю від зовнішньокосмічних загроз на борту зорельота «Зефір-3», натякнувши глядачам, що тепер вони агенти організації М.Е.Ч., космічного аналога Щ.И.Т.а.

Фан-трейлер вигаданого серіалу «Тремтіння» від Mariavc показує історію становлення Дейзі, її епічні битви, і натякає на те, що це тільки початок.

Разом з цим в фан-трейлері з'являється Нік Ф'юрі (Семюел Л. Джексон) на комічному кораблі у сцені, взятій з блокбастера «Людина-павук: Далеко від дому», об'єднуючи Дейзі із всесвітом MCU та Месниками.

Як вам фан-трейлер спін-оффу «Агентів Щ.И.Т.» про міжгалактичних пригоди Тремтіння? Діліться своїми враженнями в коментарях.

5396 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: