Дж.К. Сіммонс знову зіграє редактора Дж. Джона Джеймсона у фільмі «Морбіус»

4 липня 2020,  23:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Рік тому актор Дж.К. Сіммонс приємно шокував шанувальників Людини-павука, з'явившись в сцені після титрів супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому» в образі Дж. Джона Джеймсона. І це буде його далеко не остання поява на великому екрані.

Згідно з інформацією на сайті IMDb, ходять чутки, що Сіммонс знову втілить редактора сайту TheDailyBugle.net у фільмі «Морбіус», чиї події розвиваються у всесвіті Людини-павука.

«Морбіус» розповість про геніального доктора Майкла Морбіуса (Джаред Лєто), який, бажаючи знайти ліки від своєї смертельної хвороби, заражає себе вампіризмом і перетворюється на вампіра-антигероя Морбіуса.

Трейлер «Морбіуса», який вийшов у січні, показав Едріана Тумса (Майкл Кітон), також відомого як Стервятник, головний лиходій екшену «Людина-павук: Повернення додому». Так що поява в цьому фільмі Дж. Джона Джеймсона є дуже ймовірною.

Компанію їм в кадрі складуть Адріа Архона, Джаред Гарріс, Метт Сміт, Тайріз Гібсон і Чарлі Шотвелл. Режисером екшену виступає Даніель Еспіноса.

У зв'язку зі світовою пандемією коронавірусу прем'єра супергеройського фільму «Морбіус» була перенесена на 18 березня 2021 року.

1626 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: