«Агенти Щ.И.Т.»: Колсон потрапляє в чорно-білий світ 50-х у фрагменті 4 серії 7 сезону

17 червня 2020,  23:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні прем'єри 4 серії 7 сезону супергеройського серіалу «Агенти Щ.И.Т.» канал ABC поділився його чорно-білим фрагментом за участю Колсона і Сузи.

Офіційний синопсис серії «Out of the Past» («З минулого»), яку надихнули старі чорно-білі фільми жанру нуар, повідомляє:

Це був звичайний ранок 22 липня 1955 року, коли агент Філ Колсон (Кларк Грегг) зрозумів, наскільки важливий цей день в книгах про історію Щ.И.Т.а. З чіпом в плечі і глюком в своїй системі, який змінює жанр, він запустить ланцюжок подій, які, сподіваємося, збережуть лінію часу такою, якою ми її знаємо, і забезпечать цим набридливим кроніконам такий фінал, на який вони заслуговують. Що може піти не так?

У фрагменті Колсон розмірковує про себе, чи варто йому вибиратися з наручників, які на нього наділи, і вирішує не поспішати.

Він зауважує на столі газету, датовану 22 липня 1955 року, і одразу згадує, що саме в цей день агент Деніел Суза (Енвер Гьокай) відважно не дав російським шпигунам заволодіти технологією Щ.И.Т.а, але у кінці його все одно вбили.

Прем'єра 4 серії 7 сезону серіалу «Агенти Щ.И.Т.», заснованого на коміксах Marvel, відбудеться 18 червня за українським часом.

1124 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: