«Супергьорл»: кадри фінальної серії 5 сезону «Іммортал Комбат»

13 травня 2020,  17:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо 8 нових кадрів заключної серії 5 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл», на яких Кара Денверс неодноразово посміхається, незважаючи на те, що Лекс Лютор збирається влаштувати кінець світу.

Опис 19 серії 5 сезону під назвою «Immortal Kombat» («Іммортал Комбат» чи «Безсмертна битва») обіцяє довгоочікуване примирення Супергьорл та Лєни Лютор:

Супергьорл (Мелісса Бенойст) розуміє, що їй потрібно працювати разом з Лєною (Кеті МакГрат), щоб зупинити Лекса (Джон Крайєр) та організацію «Левіафан». Тим часом Ніа (Ніколь Мейнс) намагається розібратися в тому, що їй хочуть сказати її сни, а Брейні (Джессі Рат) розуміє, що є лише один спосіб зупинити Лекса.

Кадри фінальної серії сезону показують Супергьорл та Лєну разом, тому не дивно, що Кара не може стримати посмішку. Адже вона так довго хотіла помиритися зі своєю подругою.

Також на кадрах можна побачити Лекса в компанії Гемемні (Кара Буоно) і Рами Хана (Мітч Піледжі), які задумали знищити світ і Супергьорл разом з ним, але щось ми дуже сумніваємося, що їм вдасться здобути перемогу в цей раз.

Прем'єра фінальної серії 5 сезону «Супергьорл», режисером якої виступає актор Девід Гервуд, відбудеться 18 травня за українським часом.

1874 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: