Мітч ПілледжіMitch Pileggi

Мітч Пілледжі / Mitch Pileggi
Народився 5 квітня 1952
Зріст: 187 см
100%
1
0%
0

Фільмографія

Пункт призначення: Смайл (2019) ... Sheriff Pembroke
Трансформери 5: Останній лицар (2017) ... TRF Group Leader
The Girl in the Photographs (2015) ... Sheriff Porter
Cable Guy with Mitch Pileggi (2015) ... актор
Ur in Analysis (2015) ... Phil
Даллас (2012) ... Harris Ryland
Шукач (2011) ... Eddie Ross
Гряне буря (2011) ... Gunter MacGregor
Обличчям до стіни (2011) ... Randall
Голуба кров (2010) ... Donald DeCarlo

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...