Кращий наряд для апокаліпсису: Алісса Мілано проти Фібі Галлівел

10 травня 2020,  14:55 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Алісса Мілано, яку ви напевно пам'ятаєте завдяки ролі доброї відьми Фібі Галлівел в серіалі «Зачаровані», поділилася мемом, що порівнює її вбрання для апокаліпсису з вбранням її героїні.

У фентезійному серіалі «Зачаровані» Фібі та її сестри Прю, Пайпер і Пейдж мінімум один раз в сезон стикалися із наступаючим апокаліпсисом, який їм потрібно було відвернути, так що в їхньому гардеробі є багато варіантів костюмів, які підходять для порятунку світу.

Наприклад, той шкіряний костюм з серій про Вальхаллу, куди сестри Галлівел прибули на початку 6 сезону, щоб повернути додому Лео, і для маскування переодяглися там у воїтельок валькірій.

Проте мем з підписами «як я думала, що буде виглядати моє вбрання для апокаліпсису» і «як він виглядає в реальності», яким Мілано поділилася в Instagram, показує, що замість костюма валькірії вона переживає нинішній апокаліпсис, також відомий як всесвітня пандемія COVID-19, в... чорній піжамі в різнокольоровий горошок.

На дуже домашньому фото праворуч також можна побачити, що актриса зустрічає апокаліпсис зовсім без макіяжу, оскільки навіть голлівудські зірки не витрачають свій час на нього, коли не збираються переступати поріг свого будинку.

Як вважаєте, який з цих двох костюмів Мілано чи її героїні Фібі краще підходить для апокаліпсису? Голосуйте в коментарях.

34905 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: