«Мандалорець»: Роберт Родрігес поділився селфі з Малюком Йодою зі зйомок 2 сезону

6 травня 2020,  16:41 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер фільмів «Місто гріхів» і «Аліта: Бойовий ангел» Роберт Родрігес зняв одну з серій 2 сезону хітового науково-фантастичного серіалу «Мандалорець» і, опинившись на знімальному майданчику, не упустив можливість сфотографуватися з його головною зіркою.

Родрігес вирішив відсвяткувати День «Зоряних воєн», який був 4 травня, опублікувавши в соцмережах дуже миле селфі з Малюком Йодою з повідомленням про те, що він став одним з режисерів майбутніх серій «Мандалорця»:

Я з радістю заявляю, що мені випав дуже рідкісний привілей бути режисером найбільшої зірки у всесвіті. #TheMandalorian #MayThe4th #StarWarsDay

Малюк Йода, який зі своїх перших секунд на екрані підкорив серця глядачів по всьому світу, позує тут в кабіні зорельота свого несподіваного опікуна, мисливця за головами Діна Джаріна, в образі якого на екрани повернеться Педро Паскаль.

Прем'єра 2 сезону серіалу «Мандалорець» очікується в жовтні, і тепер у нас є ще одна вагома причина чекати його нових серій з великим нетерпінням, оскільки участь Родрігеса завжди обіцяє щось епічне в кадрі.

1638 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: