Зірка «Месників» Кріс Гемсворт показав свої молоти у відеоінтерв'ю з Гремом Нортоном

27 квітня 2020,  21:49 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Завдяки сучасним технологіям британський телеведучий Грем Нортон запросив на своє нове шоу актора Кріса Гемсворта, який зараз перебуває на карантині в Австралії, і той продемонстрував йому (і нам) свої молоти.

Спілкуючись з Гемсвортом з приводу його нового фільму «Евакуація», який минулої п'ятниці вийшов на Netflix, Нортон згадав йому, що кожен раз, коли він приходить на його шоу, то каже, що молоти Тора залишилися у нього вдома в Австралії, і попросив його нарешті показати їх на камеру.

Гемсворт був готовий до цього, оскільки Мйольнір тут же прилетів в його руку, а Штормбрейкер лежав зовсім поруч. Показуючи їх один за одним, актор пожартував:

Половину часу я навіть не пам'ятаю, куди я їх поклав.

Також в інтерв'ю Гемсворт поділився, що йому дуже непросто бути домашнім учителем для своїх дітей під час карантину, і заздалегідь вибачився перед їхніми справжніми вчителями з приводу того, що його діти будуть відставати.

Тим не менш він був би не проти зіграти вчителя на великому екрані у фільмі в дусі «Розумник Вілл Гантінг» з Меттом Деймоном. До речі, Деймон зіграв Локі в театральній постановці в Асгарді у фільмі «Тор: Рагнарок».

В майбутньому Гемсворт повернеться в образі бога грому Тора в своєму четвертому супергеройському сольнику «Тор: Любов і грім», де Мйольнір опиниться в руках героїні Наталі Портман Джейн Фостер.

6647 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: