Адам Драйвер занадто увійшов в образ в середньовічній реконструкції на SNL

1 лютого 2020,  16:37 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Для великого актора немає маленьких ролей, і керуючись цим принципом, герой Адама Драйвера влаштовує переполох в скетчі «Суботнім вечором в прямому ефірі».

Події комедійної сценки SNL розгортаються в тематичному ресторані в Нью-Джерсі, який зроблений під Середньовіччя і де ввечері актори влаштовують невеличку виставу перед відвідувачами.

Персонаж Драйвера, якого звуть Кемерон, записався на акторські курси і вирішує віддати цій «історичній реконструкції» всього себе, тому придумує собі передісторію в дусі фільму «Гладіатор» і дуже серйозно звинувачує «короля» (Бек Беннетт) в тому, що той «спалив його поселення», а «його солдати вбили його сина і збезчестили його дружину».

Ведучий шоу (Мікі Дей) відчайдушно намагається охолодити запал Кемерона, але марно. Чим все закінчується, дивіться самі.

Нещодавно Драйвер повернувся в образі Кайло Рена в фантастичному бойовику «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження», а зараз актор претендує на премію «Оскар» за головну чоловічу роль в драмі Ноа Баумбака «Шлюбна історія».

Дивіться також кумедний скетч SNL, в якому Кайло Рен повертається на шоу «Бос під прикриттям». На цей раз в образі інтерна Ренді.

1864 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: