Чорна блискавка подружився з Флешем на зйомках шостого кросовера Arrowverse

15 жовтня 2019,  00:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В майбутньому кросовері «Криза на Нескінченних Землях» Чорна блискавка нарешті познайомиться з іншими супергероями всесвіту Arrowverse. І нова закулісна фотографія розкриває, що він буде в команді Флеша.

Минулого тижня зірка серіалу «Чорна блискавка» Кресс Вільямс поділився в Instagram фотографією, де він позує в своєму супергеройському костюмі, обіймаючи зірку «Флеша» Гранта Гастіна:

Гра розпізнає гру, а сила розпізнає силу. Грант Гастін справжній професіонал і чудовий новий друг. Дякую, @grantgust, що зіграв зі мною.

Як вам такий супергеройський дует? Якщо раптом Баррі Аллен не переможе ворогів за допомогою своєї супершвидкості, то Джефферсон Пірс завжди встигне їх підсмажити своїми блискавками.

Разом з ними в шостому кросовері Arrowverse візьмуть участь герої серіалів «Стріла», «Супергьорл», «Легенди завтрашнього дня» та «Бетвумен».

Кросовер «Криза на Нескінченних Землях» складатиметься з 5 серій: перші три з яких прибудуть на телеекрани у грудні 2019 року, а дві заключні — у січні 2020 року.

2240 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: