Лоїс і Кларки: Том Веллінг, Тайлер Геклін та Бітсі Таллок на зйомках кросовера Arrowverse

2 жовтня 2019,  00:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шанувальники DC, тримайтеся! Два Супермена зіткнулися на знімальному майданчику нового кросовера Arrowverse «Криза на Нескінченних Землях».

Вчора на знімальному майданчику наступного епічного кросовера серіалів «Стріла», «Флеш», «Супергьорл», «Легенди завтрашнього дня», «Чорна блискавка» і «Бетвумен» відбулася зустріч двох Кларків Кентів і однієї Лоїс Лейн.

В образі Кларка та Лоїс в світ Arrowverse повернуться Тайлер Геклін і Бітсі Таллок, а ще одного Кларка зіграє Том Веллінг, який вже втілював цього героя в серіалі «Таємниці Смолвіля».

Спільною фотографією трійці Таллок поділилася в Instagram з простим і красномовним підписом:

Лоїс і Кларки.

Разом з Веллінгом в кросовері зіграє його рідна Лоїс Еріка Дюранс, яка дуже рада возз'єднанню зі своїм Кларком Кентом і поділилася спільним знімком з ним минулого тижня.

Компанію цим двом Кларкам Кентам складе ще один Супермен у втіленні зірки «Легенд завтрашнього дня» Брендона Рута, який грав Людину зі сталі у фільмі «Повернення Супермена».

Кросовер «Криза на Нескінченних Землях» буде розбитий на два блоки: перші три серії вийдуть на телеекрани у грудні 2019 року, а дві заключні серії — в січні 2020 року.

Зараз Гекліна можна побачити в кінотеатрах в романтичній комедії «Чи вмієш ти зберігати секрети?» з Александрою Даддаріо. А нижче він обіймає Таллок і свою екранну кузину Меліссу Бенойст на зйомках торішнього кросовера.

4924 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: