Сольник «Чорна вдова» завербував Рея Вінстона

22 червня 2019,  16:58 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінант на премію BAFTA Рей Вінстон, відомий завдяки фільмам «Відступники» та «Ной», приєднався до акторського складу нового супергеройського фільму від Marvel Studios «Чорна вдова».

Вінстон складе компанію Скарлетт Йоханссон в її сольному супергеройському екшені «Чорна вдова», повідомив у четвер сайт Deadline.

Зйомки фільму про пригоди Наташі Романової, відомої в супергеройських колах як Чорна вдова, стартували наприкінці травня і тривають зараз в Лондоні та Норвегії.

Сюжет сольника і роль Вінстона тримаються в таємниці, але події фільму відбуватимуться до подій «Залізної людини 2», де ми вперше побачили Наташу в дії.

Також в приквелі «Чорна вдова» знімаються актори Флоренс П'ю, Рейчел Вайс, Девід Гарбор та О.Т. Фагбенлі. Його режисером виступає Кейт Шортланд.

Вінстона в останні роки можна було побачити в серіалах «Царі і пророки» та «Лід» і бойовику «Король злодіїв», а також актор озвучив одного з персонажів популярного мультфільму «Королівський коргі». У майбутньому він з'явиться в мюзиклі «Кішки».

Прем'єра екшену «Чорна вдова» очікується у 2020 році, але студія Marvel поки не оголосила його точну дату виходу на великі екрани.

2286 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: