Другий фрагмент фільму «Капітан Марвел» розкриває роль Аннетт Бенінг

22 лютого 2019,  23:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У супергеройському екшені «Капітан Марвел» американська актриса Аннетт Бенінг, на чиєму рахунку є 4 номінації на премію «Оскар», втілює штучний інтелект кріі під назвою Вищий розум.

Вищий розум (англ. Supreme Intelligence) є колективним втіленням найвеличніших умів представників іншопланетної раси кріі та правителем їхньої імперії.

У неї будуть свої стосунки з кожним із членів загону Старфорс, і в даному фрагменті до неї на бесіду приходить Керол Денверс (Брі Ларсон). Вищий розум каже, що її командир (Джуд Лоу) рекомендує її до активної службі, і Керол відповідає, що вона готова до цього, тим не менш, Розум зазначає, що вона веде боротьбу зі своїми емоціями та своїм минулим.

Далі віртуальний світ, де вони спілкуються, показує різні планети, які вже захопили скрули, і викликає зі свідомості Керол зображення їхнього ватажка Талоса (Бен Мендельсон).

Спочатку, коли було оголошено про кастинг Беннінг, повідомлялося, що вона зіграє маму головної героїні, і хоча в результаті вона втілює зовсім іншого персонажа, цілком можливо, що їх відносини з Керол будуть як у матері-наставниці та дочки.

Дивіться також новий ТБ-ролик фільму «Капітан Марвел», який згадує становлення Месників.

Українська прем'єра наступного супергеройського екшену від Marvel Studios, який зняли режисери Анна Боден і Раян Флек, відбудеться 7 березня. Його допрем'єрні покази стартують 6 березня.

Ви вже можете придбати квитки на фільм «Капітан Марвел» на нашому сайті. Афіша постійно поповнюється.

2284 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: