Емілі Ратаковскі рекламує одяг з Неймаром

12 серпня 2018,  13:09 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Модель і актриса Емілі Ратаковскі об'єдналася з футболістом Неймаром для нової рекламної кампанії бренду джинсового одягу Replay.

Про те, що вона стала новим обличчям Replay, Ратаковскі повідомила в четвер у своєму Instagram, поділившись спільним чорно-білим знімком з Неймаром, де вони вдягнені у схоже джинсове вбрання:

Сьогодні в Парижі з особливим хлопцем для особливого проекту! @neymarjr @replay Залишайтеся на зв'язку #hyperflexplus

Вони позують на фото в джинсових куртках світлого відтінку і в темних джинсах.

Нижче ви також можете побачити ще один кадр спільної рекламної кампанії Ратаковскі і Неймара в кольорі, який оприлюднив футболіст.

Вони представляють лінію одягу Replay з назвою Hyperflex. Ця колекція складається зі стрейчевих джинсів та іншого одягу в стилі кежуал, який завдяки своїй високій еластичності дозволяє відчувати себе комфортно в активному русі, і при цьому предмети одягу зберігають форму і не деформуються.

На початку літа Ратаковскі виконала другорядну роль в комедії «Красуня на всю голову» з Емі Шумер, а після зіграла одну з головних ролей у трилері «Наосліп» з Наталі Домер.

Неймар дебютував на великому екрані в минулому році в екшені «Три ікси: Реактивізація» з Віном Дизелем, де зіграв самого себе.

3267 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: