«Красуня на всю голову» і «Королівський коргі» знову в прокаті!

18 листопада 2020,  13:56 | Новини фільмів

Кінопрокат переживає не найкращі часи – в зв'язку з пандемією гучні прем'єри переносяться на невизначене світле майбутнє, кінотеатри працюють з обмеженнями і зазнають збитків. Але інтерес глядачів до походів в кінотеатр не впав і ось, прокатники прислухалися до порад самих же глядачів – показувати повторно успішні фільми. Наприклад, з завтрашнього дня, в повторний прокат виходять два фільми: «Красуня на всю голову» з Емі Шумер і «Королівський коргі» в озвучці Олександра Педана.

А які фільми ви б хотіли подивитися або передивитися в кінотеатрах? Пишіть в коментарях!

«Красуня на всю голову», 2018 рік, реж. Еббі Кон та Марк Сильверстайн

Не просто романтична комедія знову в кіно!

Знаменита комедіантка Емі Шумер грає Рене – дівчину розумну й добру, але з величезними комплексами з приводу своєї зовнішності, які заважають їй побудувати і кар'єру, і особисте життя. Але одного разу під час заняття у фітнес-залі Рене вдаряється головою, а коли дівчина приходить до тями і дивиться в дзеркало ... то бачить перед собою невимовну красуню! Це надає дівчині небувалу впевненість у власній неперевершеності - тепер можна сміливо йти вперед за своїми мріями. Ось тільки б ще визначитися правильно з тим, якими цим мрії повинні бути?

Компанію Емі Шумер в прославленої комедії склали номінантка на премію "Оскар" Мішель Вільямс, моделі Емілі Ратаковскі, Наомі Кембелл і Лорен Хаттон, а також зірка шоу «Академія Амбрелла» Том Хоппер та комік Рорі Сковел.

«Красуня на всю голову» в 2018-му році дебютувала в українському прокаті з першого рядка бокс-офісу, залишивши позаду такі комедії як «Таксі 5», «Нічні гри» і «Розваги дорослих дівчат».

«Королівський коргі», 2019 рік, реж. Бен Стассен

Анімаційна комедія про "улюбленця" британської королівської сім'ї - чарівного і норовливого коргі по кличці "Рекс".

Улюблена порода собак у дуже багатих і впливових людей - це коргі. Маленькі собачки повністю занурені в життя своїх великих господарів. Рятуючись від політичних інтриг, улюбленець Британської Королеви змушений покинути Букінгемський палац. Тепер йому належить не тільки познайомитися з таємним життям вулиць Лондона, але і довести, що він справжній Королівський коргі.

Режисером «Королівського коргі» виступив Бен Стассен (франшизи «Бігфут», «Воруши ластами!»). У британській версії анімацію озвучували лауреатка премії "Золотий глобус" і BAFTA Джулі Волтерс, Рей Вінстон і комік Джек Вайтхолл в ролі "Рекса". В українській локалізованої версії мультфільму голосом улюбленця Рекса став відомий телеведучий Олександр Педан.

Мультфільм в 2019-му дебютував в один вікенд з блокбастером «Капітан Марвел» і тому зайняв другий рядок бокс-офісу за 7-10 березня. При цьому реліз «Королівського коргі» демонстрував високу динаміку і обігнав в українському прокаті «Історію іграшок 4», «Лего Фільм 2» та «Смолфут».

1413 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: