Як створювалася високотехнологічна висотка «Перлина» для фільму «Хмарочос»

16 липня 2018,  19:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова фічуретка екшену «Хмарочос», натхненного фільмами «Міцний горішок» та «Пекло в піднебессі», присвячена створенню найвищої у світі будівлі «Перлина», де відбуваються захоплюючі та небезпечні події.

Двейн Джонсон, чий герой за сюжетом повинен врятувати з цієї будівлі свою сім'ю, після того як там на 96 поверсі починається масштабна пожежа, називає «Перлину» окремим персонажем фільму.

Цей архітектурний шедевр придумав номінований на «Оскар» художник-постановник Джеймс Д. Бісселл, і, як розповідає у відео режисер Роусон Маршалл Тербер, натхненням для нього стала китайська байка про дракона та перлину. І якщо придивитися до будівлі збоку, то вона дійсно нагадує довгого дракона, який тримає в своїй пащі перлину.

«Перлина» має дуже розвинену інфраструктуру: там розташовуються не тільки квартирні апартаменти, а й готель, ресторани, сади і навіть опера. А потужні турбіни дозволяють будівлі самостійно забезпечувати себе електроенергією. Але разом з цим вона приховує різні небезпеки, адже невідомо, що станеться в екстреному випадку. Як, наприклад, під час пожежі.

Тому виконавиця головної жіночої ролі Нів Кемпбелл зазначає в закулісному відео, що вона віддає перевагу тому, щоб жити ближче до землі.

В український прокат новий бойовик з Джонсоном в головній ролі вийшов 12 липня.

Купуйте квитки на сеанси «Хмарочос» на нашому сайті.

12129 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: