8 персональних постерів «Погані часи у „Ель Роялі“»

6 липня 2018,  19:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джефф Бріджес, Кріс Гемсворт і Дакота Джонсон відправляються в загадковий готель на персональних постерах трилера «Погані часи у „Ель Роялі“».

Фільм «Погані часи у „Ель Роялі“» запрошує вас провести ніч в таємничому готелі, який розташований на кордоні двох штатів Каліфорнія і Невада. Його синопсис говорить:

Семеро незнайомців, у кожного з яких є свій похмурий секрет, зустрічаються в «Ель Роялі» біля озера Тахо, занедбаному готелі з темним минулим. Протягом однієї доленосної ночі кожен з них отримає останній шанс спокутувати свої гріхи, перш ніж усе полетить у пекло.

Разом з Бріджесом, Гемсвортом і Джонсон по постеру отримали персонажі Ніка Оффермана, Джона Гемма, Кейлі Спені, Синтії Еріво та Льюїса Пуллмана. Тобто виходить вісім, а не сім чоловік. Але це не помилка в описі, просто Пуллман зіграє працівника готелю, який буде вітати семеро незнайомців під дахом цього моторошного місця.

Кожний з незнайомців прибуває в готель у різний час доби, що відзначає освітлення на стильних персональних постерах, і деяких із них при цьому щедро поливає дощ.

Дивіться український трейлер «Погані часи у „Ель Роялі“».

Зняв цю історію номінант на премію «Оскар» Дрю Годдард, який працював над фільмами «Марсіянин» і «Хижа в лісі» та над серіалами «Загублені» і «Шибайголова».

Прем'єра фільму «Погані часи у „Ель Роялі“» в Україні відбудеться 4 жовтня.

2695 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: