Шейлін Вудлі в фотосеті для The Edit

12 червня 2018,  18:07 | Новини зірок

Шейлін Вудлі взяла участь у чуттєвому фотосеті для журналу The Edit у рамках промо-кампанії фільму Бальтасара Кормакура «В полоні стихії».

В полоні стихії» – заснована на реальних подіях історія про двох моряків, які вирішують перегнати яхту з Таїті до Сан-Дієго. Темі (Шейлін Вудлі) і Річард (Сем Клафлін) не могли й уявити, що їм доведеться боротися зі стихією, опинившись в епіцентрі одного з найстрашніших ураганів в історії. Коли буря стихає, Темі приходить до тями і виявляє, що Річард серйозно поранений, а від яхти майже нічого не залишилося. Надії на порятунок практично немає. Темі належить знайти в собі сили і мужність, щоб спробувати врятуватися самій і зберегти життя чоловікові, якого вона по-справжньому любить. Це незабутня історія про торжество людського духу, про всепереможну силу кохання.

Сем Клафлін – просто найкращий. Ми одразу сподобалися одне одному, а згодом прийшло і взаєморозуміння. В нас просто щось клацнуло. Він не тільки справжній професіонал, але і володіє відмінним почуттям гумору, з ним завжди весело.

В українських кінотеатрах фільм стартує з 21 червня.

1807 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: