Сем КлафлінSam Claflin

Сем Клафлін / Sam Claflin
Народився 27 червня 1986; Іпсвіч, Саффолк, Англія, Великобританія
Зріст: 180 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Сема Клафліна

Ангели Чарлі (2019) ... актор
Корупціонер (2019) ... Liam
Червоні туфельки і 7 гномів (2019) ... Merlin
Соловей (2018) ... Hawkins
У полоні стихії (2018) ... Richard Sharp
Кінець шляху (2017) ... актор
Конец пути (2017) ... Captain Stanhope
Me Before You: Deleted Scenes (2016) ... Will Traynor
Їх зоряний час (2016) ... актор
До зустрічі з тобою (2016) ... Will Traynor

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Сема Клафліна. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Сема Клафліна

Написати коментар...
Написати коментар...