Кріс Гемсворт хоче бути Крісом Преттом

28 жовтня 2017,  21:46 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Всі хочуть бути Крісом Преттом, навіть сам Тор!

Зірка майбутнього супергеройського фільму «Тор: Рагнарок» Кріс Гемсворт поділився вчора в Instagram забавною фотографією себе на фоні плаката Кері Гранта, де його відома цитата «Всі хочуть бути Кері Грантом, навіть я хочу бути Кері Грантом», була перероблена на «Всі хочуть бути Крісом Преттом, навіть я хочу бути Крісом Преттом».

Гемсворт повністю згоден з цим твердженням, заявивши в підписі до фото:

Це правда.

Претта було не видно в Instagram з кінця липня, а в описі його профілю написано, що актор «пішов на риболовлю», але сподіваємося, що він все-таки побачить цей знімок і відповість Гемсворту у своєму стилі.

Разом на великому екрані у своїх коронних образах Тора і Зоряного лицаря їх можна буде побачити у фільмі «Месники: Війна нескінченності».

У серпні Гемсворт розповів в інтерв'ю для журналу EW, що був радий знайомству з Преттом:

Перший раз, коли я по-справжньому зустрівся з Крісом Преттом — і опинився на знімальному майданчику з ним і Вартовими — я дивно нервував. Не знаю чому. Він просто такий харизматичний. І дуже хороший в тому, що робить.

Дуже чекаємо перших спільних фото або кадрів!

Побачити Гемсворта в очікуваному марвелівському екшені «Тор: Рагнарок» ви зможете вже наступного тижня, з 2 листопада. «Месники: Війна нескінченності» вийдуть на екрани 3 травня 2018 року.

1947 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: