Кріс Хемсворт розповів про своє знайомство з Крісом Преттом

16 серпня 2017,  18:58 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Два голлівудських Кріса зустрілися на зйомках супергеройського екшену «Месники: Війна нескінченності».

Дебютний трейлер «Месників: Війна нескінченності» починається з того, що Тор (Кріс Хемсворт) врізається в лобове скло зорельота Milano, і Вартові Галактики на чолі з Зоряним лордом (Кріс Претт) затягують його всередину.

Про те, як пройшло його знайомство з Преттом поза камерами, Хемсворт повідав з посмішкою журналу EW:

Перший раз, коли я по-справжньому зустрівся з Крісом Преттом — і опинився на знімальному майданчику з ним і Вартовими — я незвичайно нервував. Не знаю чому. Він просто такий харизматичний. І дуже хороший в тому, що робить.

Так що Претт зміг підкорити своїм шармом навіть бога грому. З величезним нетерпінням очікуємо побачити, як відбудеться їх зустріч на великому екрані.

Закулісне відео зі зйомок третіх «Месників», де супергерої з Землі й інших куточків галактики зійдуться в епічній сутичці з Таносом (Джош Бролін), дивіться нижче. Там немає Хемсворта, зате Претт з'являється в компанії Роберта Дауні мол. і Тома Холланда.

Під час конвенції D23 Expo, яка проходила минулого місяця, актори Себастьян Стен і Ентоні Макі розкрили, що у фільмі буде битва, яка у багато разів перевершить битву в аеропорту з «Першого месника: Протистояння» і буде тривати більш півгодини.

Українська прем'єра «Месників: Війна нескінченності» відбудеться 3 травня 2018 року.

3238 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: