Кіт Харінгтон і Емілія Кларк прокоментували союз «Льоду і полум'я»

30 серпня 2017,  01:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки «Гри престолів» Кіт Харінгтон і Емілія Кларк поділилися емоціями та думками з приводу тієї самої сцени з фіналу 7 сезону.

Якщо ви не дивилися фінальну серію 7 сезону, то далі читайте на свій ризик. Присутні СПОЙЛЕРИ.

Серія «Дракон і вовк» не тільки показала довгоочікувану зустріч Джона, Дейнеріс і Серсеї (Ліна Хіді), які нібито уклали тимчасове перемир'я, щоб разом виступити проти армії мертвих, а й іншу сцену, яку шанувальники з нетерпінням чекали багато місяців, — сцену сексу Короля Півночі і Матері драконів (бо яка «Гра престолів» без оголення).

Вони ще не знають, що є племінником і тіткою, але якби й знали, то хто знає, наскільки б це їх зупинило (Серсею і Джеймі близьке рідство ж не зупиняло).

Що ж думає про такий тісний союз каст «Гри престолів», актори розповіли в закулісному відео, яким канал HBO поділився після виходу серії (див. нижче).

Кларк жартує з приводу близького споріднення Дені і Джона і каже, що сцена сексу була «дивною»:

Для нас, для акторів це було дивно. Реальність того, ким вони доводяться одне одному... Це просто [корчить гримасу відрази]. Ось такою може бути їх реакція.

Харінгтон теж не упускав випадку під час зйомок підколоти свою екранну тітоньку, а тепер ще й коханку:

Мені подобалося дивитися на неї та робити [блювотні рефлекси]. Думаю, вони обидва знають, що це неправильно, що потім у них будуть проблеми. Але коли ти раптом відчуваєш такі глибокі почуття до когось, коли ви переживаєте разом ці події, це як поїзд який розігнався. Ви не можете його зупинити.

Серія показала таємне весілля Рейгара Таргарієна (Вілф Сколдінг) і Ліанни Старк (Ешлінг Франчозі), яку побачив за допомогою своїх здібностей Трехокого ворона Бран (Айзек Хемпстед-Райт). Так що тепер розкрито, що саме бастард (вже ні) Джон є законним спадкоємцем Залізного трону, і виходить, що Роберт Баратеон (Марк Едді), думаючи, що Рейгар викрав і силоміць тримав у себе сестру Неда (Шон Бін), помилково розв'язав повстання в Семи королівствах.

Хемпстед-Райт був в шоці від такого сюжетного повороту:

Виявляється, що ці двоє людей були закохані, а та річ, яка почала «Гру престолів», повстання Роберта, виявляється, була абсолютною брехнею. Це безумство. І, що цікаво, перед Браном тепер виникло питання: «Що я буду з цим робити?», оскільки тільки все почало налагоджуватися, всі об'єдналися, щоб битися разом [проти армії мертвих]... Але «Гра престолів» неминуче нас розірве.

Пітер Дінклейдж, який втілює Тіріона, що сумно спостерігав у серії за тим, як Джон вночі постукав у двері Дейнеріс, також вважає, що цей союз принесе проблеми:

Це небезпечно для всіх, хто бере участь у [союзі]. Впевнений, що їм добре в цей момент, але ви навіть не отримуєте полегшення в тому, наскільки красиво може бути, або повинно бути. Але ні. Це не добре. Повинно бути, але ні. Це «Гра престолів». Є довгий список романів, які закінчилися погано в цьому серіалі.

А чого ви чекаєте від союзу Джона і Дейнеріс у фінальному сезоні «Гри престолів»? І як вам їх любовна сцена? Діліться своїми думками і враженнями в коментарях.

2507 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: