Слухаємо дві атмосферні композиції з саундтрека «Воно»

29 серпня 2017,  00:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Композитор Бенджамін Воллфіш написав моторошну і одночасно прекрасну музику до хоррору «Воно».

Екранізація знаменитого роману Стівена Кінга, лякаючого читачів вже більше 30 років, розповість про групу дітей, які називають себе «Клубом лузерів», які виявляють, що в їхньому місті живе кровожерливий монстр, і вирішують його зупинити.

Перша композиція його саундтреку (див. вище) називається «You'll Float Too» («Ти теж випливеш») на честь відомої фрази головного монстра фільму — клоуна Пеннівайза (Білл Скарсгард), одержимого демоном, який вже багато століть тероризує дітей містечка Деррі. Музика відмінно підходить до першої зустрічі з ним і до цієї картинки, де він дарує повітряну кульку хлопчику в жовтому плащі. Під кінець композиція стає настільки напруженою, що викликає мурашки і лякає, хоча ми і не бачимо сцену, яку вона буде супроводжувати у фільмі.

Другий трек (див. нижче) отримав назву «Pennywise's Tower» («Башта Пеннівайза»), і, як зазначив один з користувачів Youtube у коментарі під відео, дуже нагадує музику Денні Елфмана відомого завдяки своїй роботі з Тімом Бертоном.

Воллфіш, автор саундтрека «Воно», родом з Англії, і на його рахунку вже є номінація на премію «Золотий глобус» «Приховані фігури». Останнім часом він все частіше пише музику до хоррорів, серед яких «Не вимикай світло», «Ліки від щастя» і «Аннабель: Створення».

Минулого тижня студія Warner Bros. поділилася VR-промо, яке дозволяє глядачеві зануритися в каналізацію Деррі, так би мовити, сходити в гості до Пеннівайза.

Українська прем'єра «Воно», чий другий дубльований трейлер дивіться тут, відбудеться 7 вересня.

3862 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: