Леонардо ДіКапріо зіграє в «Чорній руці»

3 лютого 2017,  22:55 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар «Оскара» Леонардо ДіКапріо пригледів для себе екранізацію кримінального роману «Чорна рука» («The Black Hand»).

Кримінальна драма «Чорна рука» буде адаптацією однойменної книги Стефана Телті, автора «Капітана Філліпса». Головним героєм роману виступає хоробрий нью-йоркський коп Джо Петрозіно, що безстрашно бореться з нещадною бандою, яка приїхала з Італії до Америки і викрадає людей, а після вимагає від їх сімей гроші. Законослухняні італійські родини їх зневажають і бояться, але все одно допомагають Петрозіно в його розслідуванні, коли жорстокість банди головорізів переходить всі межі.

Події фільму відбуватимуться в 1900-х роках і ґрунтуються на житті справжнього Петрозіно, який в дитинстві сам іммігрував з Італії в США, так що добре говорив італійською мовою. Будучи хлопчиком, він чистив взуття перед поліцейською дільницею, а коли виріс, сам став одним з тих, на кого з захопленням дивився в дитинстві. За свою кар'єру він заарештував і депортував дюжини італійських злочинців банди «Чорна рука», але в кінці, на жаль, був убитий ними.

ДіКапріо збирається зіграти в екранізації роль Петрозіно, якого називали італійським Шерлоком Холмсом, а також буде продюсером кінострічки.

Хто буде режисером «Чорної руки», поки невідомо, але права на її адаптацію придбала студія Paramount Pictures, і на сайті IMDb вже зазначено, що проект знаходиться на стадії підготовки до зйомок, тому режисера повинні оголосити скоро.

Серед прийдешніх продюсерських проектів ДіКапріо значаться хоррор-триллер «Деліріум» і пригодницький екшен «Робін Гуд». Минулого року повідомлялося, що він хоче зіграти головні ролі в байопіку про Сема Филліпса, продюсера короля рок-н-ролу Елвіса Преслі, і в адаптації драми «Трувайн: Два брата, викрадення і квест матері», також заснованій на реальних подіях.

Прем'єра «Чорної руки» очікується в 2018 році.

1214 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: