Леонардо ДіКапріо перевтілиться в Леонардо да Вінчі

13 серпня 2017,  17:48 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар «Оскара» Леонардо ДіКапріо пригледів для себе головну роль у багатообіцяючому байопіку про легендарного художника Леонардо да Вінчі.

У п'ятницю студія Paramount виграла на аукціоні у студії Universal права на екранізацію книги Волтера Айзексона «Леонардо да Вінчі», головну роль в якій збирається виконати ДіКапріо, повідомляє Deadline.

Актор також буде продюсувати проект разом з Дженніфер Девіссон через їхню компанію Appian Way.

Дікапріо є не просто тезкою відомого італійського художника, вченого і винахідника, а дійсно був названий на його честь. Існує легенда, що мати майбутнього актора, коли була вагітна, відвідала музей з картинами да Вінчі, і коли вона дивилася на одну з них, маленький ДіКапріо вперше поворухнувся у неї в животі. Схоже, акторові ще до народження судилося зіграти цього художника, який намалював «Таємну вечерю» і «Мону Лізу».

Права на екранізацію книги Айзексона, чию біографію про Стіва Джобса кілька років Денні Бойл перетворив у номіновану на «Оскар» кінокартину, обійшлися Paramount в семизначну суму.

Тепер студія шукає хорошого режисера для свого нового байопіка.

Останнього разу на великому екрані ДіКапріо можна було побачити в його знаменитій «Легендою Г'ю Гласса» у 2015 році, яка принесла акторові довгоочікуваний «Оскар». Серед його найближчих проектів значаться кримінальні драми «Чорна рука» і «Вбивці квіткового місяця», останню з яких зніме Мартін Скорсезе.

1655 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: