Пішла з життя Деббі Рейнольдс

29 грудня 2016,  16:34 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Голлівудська легенда Деббі Рейнольдс не змогла пережити втрату дочки Керрі Фішер і померла після неї наступного дня.

У середу Рейнольдс була вдома у Фішер, де у неї стався інсульт. Актрису, якій було 84 роки, відвезли в лікарню, і пізніше її син Тодд Фішер підтвердив, що вона померла. Він сказав у коментарі для Variety:

Вона хотіла бути з Керрі.

Уроджена Мері Френсіс Рейнольдс дебютувала на великому екрані у віці 16 років в епізодичній ролі в комедії «Наречена червня». Тоді студія Warner Bros. уклала з юною міс Бербенк контракт і дала їй сценічне ім'я Деббі.

Через кілька ролей актриса стала справжньою голлівудською зіркою, коли зіграла головну героїню в мюзиклі «Співаючі під дощем», що став класикою.

Далі кар'єра Рейнольдс пішла вгору. Вона зіграла у драматичній комедії «Тут спала Сьюзен», номінованої на 2 «Оскара», «Авралі на палубі», що отримав «Золотий глобус», а також в музичних комедіях «Ніжний капкан» з Френком Сінатрою і «Згорток для Джоя» з чоловіком Едді Фішером.

За поп-ідола Фішера Рейнольдс вийшла заміж в 1955 році. Актриса народила від нього двох дітей: Керрі і Тодда. Кілька років потому Фішер залишив дружину і пішов до Елізабет Тейлор, спровокувавши скандальне розлучення, яке багато років потому їх дочка Керрі Фішер порівняє з ситуацією Дженніфер Еністон, Бреда Пітта і Анджеліни Джолі. Тоді Рейнольдс була Еністон у своєму розлученні.

Головна роль в байопіку «Непотоплюваний Моллі Браун» принесла Рейнольдс її єдину номінацію на «Оскар» за Кращу актрису. Свій почесний «Оскар» за видатний індивідуальний внесок у справу гуманізму вона отримала в листопаді 2015 року. Рейнольдс більше 50 років займалася благодійною організацією The Thalians, яка допомагає дітям та дорослим з проблемами психічного здоров'я, і була її президентом.

Нагороду тоді прийняла її внучка Біллі Лурд. Також Рейнольдс 5 разів номінували на «Золотий глобус» і одного разу на «Еммі» за роль у ситкомі «Вілл і Грейс».

Актриса була настільки популярною, що в 1969-70-х роках на американському телебаченні виходив комедійний серіал, названий її ім'ям, «Шоу Деббі Рейнольдс», де вона втілювала звичайну домогосподарку Деббі Томпсон, яка відчайдушно хоче стати газетним репортером.

У 1992 році Рейнольдс з'явилася в камео в «Охоронці» з Вітні Х'юстон, у 1998 її голос можна було почути в «Страху і ненависті в Лас-Вегасі», де головні герої відвідують її концерт, а на початку 2000-х вона озвучувала героїню Лулу Піклс, дружину дідуся Лу, в мультсеріалі «Ох, вже ці дітки!» («Нестримні») і його повнометражних продовженнях. Голос Рейнольдс також можна було почути в мультсеріаліах «Гріффіни» і «Пінгвіни Мадагаскару».

Останньою роллю Рейнольдс в кіно стала роль матері знаменитого музиканта Лібераче в байопіку «За канделябрами» з Майклом Дугласом і Меттом Деймоном.

Наші співчуття родині Рейнольдс і Фішер в настільки важкий час.

853 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: