Андре Гордон стане Зеленим ліхтарем

28 листопада 2016,  14:11 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор і режисер Андре Гордон натякнув, що він втілить супергероя в «Корпусі Зелених ліхтарів».

На вихідних Гордон поділився картинкою Зеленого ліхтаря Джона Стюарта в своєму Instagram з недвозначним повідомленням:

Все складається, і я від цього в захваті! #johnstewart #greenlantern #greenlanterncorps #justiceleague #4HorsemenFilms

Джон Стюарт є одним з головних героїв коміксів про Зелених ліхтарів Бронзової ери. Він був представлений в 1971-му році, замінив Зеленого ліхтаря Гая Гарднера і став першим афроамериканским супергероєм DC.

Цей герой родом з Детройта, він був морпіхом, після став архітектором, а потім і супергероєм. Коли головний Зелений ліхтар Хел Джордан був зайнятий, то Стюарт змінював його під час місій Ліги справедливості.

За тиждень до цього з'явився слух, що в «Лізі справедливості» з'явиться один з членів Green Lantern Corps., тож тепер ми знаємо, що цей слух дуже правдивий, і в цьому образі в фільмі Зака Снайдера буде представлений Гордон.

Для актора це буде перша роль у такому масштабному проекті, як Кіновсесвіт DC. Раніше він з'являвся в серіалах «Морська поліція: Лос-Анджелес» і «Американська сімейка», а також зняв фільм «День весілля».

Українська прем'єра «Ліги справедливості» відбудеться 16 листопада 2017 року. Після ми побачимо цього супергероя в «Корпусі Зелених ліхтарів», чия прем'єра очікується 24 липня 2020 року.

1070 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: