Оновлення (2017)

26 травня 2017,  16:03 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Хочете дізнатися, як суворий директор школи Бенджамін Крапп (Ед Хелмс) перетворився на супергероя, який носить тільки труси і плащ? Тоді дивіться перший фрагмент мультфільму «Капітан Підштанько», де його двоє неслухняних учнів Гарольд Хатчинс (Томас Міддлдітч) та Джордж Бірд (Кевін Харт) його гіпнотизують.

Кумедний промо-ролик «Капітана Підштанько», де він сам дивиться свій трейлер і б'ється зі своїми штанами, ви знайдете тут.

21 травня 2017,  16:03 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія DreamWorks вирішила втілити в життя самі забавні і дивні коментарі шанувальників супергероя в трусах Капітана Підштанько (Ед Хелмс). Таким чином в новому промо-ролику свого повнометражного мультфільму він дивиться свій трейлер, бореться зі своїми штанами і гігантським літаючим шоколадним зайцем в підгузниках та приміряє різні зачіски, а його неслухняні учні Гарольд (Томас Міддлдітч) і Джордж (Кевін Харт) також стають супергероями.

Музичний трейлер мультфільму з піснею від Дивного Ела дивіться тут.

13 травня 2017,  14:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий трейлер незвичайного супергеройського мультфільму «Капітан Підштанько» представляє головну пісню про «цього дивного лисого чувака в нижній білизні», який «знімає штани і летить рятувати день». Виконує її американський співак Дивний Ел Янкович, який став відомим завдяки своїм жартівливим пісням та пародіям на сучасні хіти.

Мультфільм від кіностудії DreamWorks Animation, яка подарувала нам «Шрека», «Мадагаскар» та «Кунг-фу Панду», вийде в світовий прокат на початку літа.

22 березня 2017,  15:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Думаєте, що вже бачили безглуздих супергероїв? Стривайте, поки познайомитеся з Капітаном Підштанько, чиї пригоди вирішила екранізувати студія DreamWorks Animation, яка подарувала нам «Шрека», «Мадагаскар» і «Кунг-фу Панду». Мультфільм розповість про двох неслухняних друзів-школярів, які вирішують загіпнотизувати свого суворого директора й перетворити його на тупуватого супергероя.

Нещодавно «Капітан Підштанько» пропав з графіка українських прем'єр, стежте за нашими оновленнями, щоб дізнатися, коли він все-таки добереться до українських кінотеатрів.