Оновлення (2015)

8 жовтня 2015,  04:45 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Фестиваль Нове німецьке кіно - це поглиблений експрес-курс з останніх подій в кіно Німеччини, підбірка кращих німецьких прем'єр і кінофестивальних хітів за минулий рік. Проводиться Гете-інститутом спільно з компанією Артхаус Трафік і є одним з найстаріших фестивалів в Україні, що представляють кінематограф своєї країни: в 2015 році буде проходити в 21-й раз.

Уже в кінотеатрах!

10 липня 2015,  03:30 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Неллі Ленц, жертва Голокосту, якій вдалося вижити в концтаборі. Вона поранена, у неї сильно покалічено обличчя. Співробітниця Єврейського агентства Лене Вінтер допомагає Неллі дістатися до Берліна, де їй зробили пластичну операцію. Одужавши після операції, Неллі починає шукати свого чоловіка, Йоханнса. Коли вона нарешті знайшла його, Йоханнес не впізнав свою дружину, яку вважає загиблою. Тим не менш, він визнає, що ця незнайома йому жінка схожа на його «покійну» дружину. І тоді Йоханнес робить ділову пропозицію Неллі - вона повинна буде зображувати його дружину, щоб отримати спадщину, яка їй дісталась від сім'ї. Неллі погоджується...

У кінотеатрах України з 8 жовтня (у рамках кінофестивалю «Нове німецьке кіно».

10 липня 2015,  02:44 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Фільм, який отримав Срібного Ведмедя за видатні художні досягнення, Приз гільдії німецького арт-хауса, Приз газети Berliner Morgenpost, Берлінський кінофестиваль, 2015; переміг у номінації Найкращий фільм, режисура, музика, операторська робота, актриса і актор, Lola Awards, 2015.

Вікторія – іспанська дівчина, яка живе в Берліні. Одного разу на виході з клубу вона знайомиться з чотирма хлопцями – Зонне, Боксером, Блінкером і Фусом. Хлопці обіцяють їй показати «справжній Берлін». Але прогулянкою по нічному місту справа не обмежується. Виявляється, хлопцям потрібно розібратися зі старим боргом, а оскільки один з них занадто п'яний, вони просять Вікторію побути водієм.

У кінотеатрах України з 8 жовтня (у рамках кінофестивалю «Нове німецьке кіно» 2015.