Оновлення (2014)

24 січня 2014,  01:54 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

А ось і перший дубльований російською мовою трейлер до комедії з Камерон Діаз і Леслі Манн у головних ролях!

Любовний зв'язок з одруженим чоловіком - це, звичайно, не кращий варіант, але цілком допустимий. Набагато гірше, якщо у нього крім тебе ще кілька коханок. Будучи не в силах змиритися з таким станом справ, обдурена жінка жадає крові і виношує план помсти. Заради досягнення своєї мети вона об'єднується з дружиною зрадника, і цей союз принижених і ображених виявляється для казанови страшніше атомної війни.

У кінотеатрах України і Росії з 24 квітня.

12 січня 2014,  23:12 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо перший український трейлер до комедії «Інша жінка», яка вийде в кінотеатрах України і Росії 24 квітня.

Карлі навіть не підозрювала, що її новий хлопець Марк такий негідник. Коли дівчина випадково знайомиться з дружиною свого брехливого бойфренда Кейт, вони несподівано зближуються. Їх дружба стає ще міцніше, коли обдурені дізнаються про існування ще однієї іншої жінки, молоденької красуні Ембер. Три розлючені дівчини - це небезпечно, і вони не зупиняться ні перед чим, щоб помститися кривднику.

25 грудня 2013,  01:22 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Головна героїня фільму Карлі випадково знайомиться з... дружиною свого нового бойфренда Марка і розуміє, що той - банальний брехун. Ошукані дівчата вирішують не з'ясовувати стосунки, а підтримати одна одну. Більш того, вони об'єднують зусилля заради помсти зраднику, коли дізнаються про існування ще однієї «іншої жінки» Ембер. Три красуні на стежці війни - сумна перспектива для кривдника.

У кінотеатрах України і Росії з 24 квітня 2014 року.