Новини про фільм (2013)

30 червня 2013,  16:30 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Молодий співробітник держбезпеки отримує нове призначення в структуру охорони Білого Дому. Пишаючись своєю новою позицією, він приводить свою дочку на екскурсію на місце своєї майбутньої служби. І саме в цей день Білий дім атакують якісь непізнані збройні сили. Офіцер виявляє чудеса винахідливості і відваги, намагаючись врятувати життя своїй дитині, собі та президенту США.

Від режисера «Дня незалежності», «Післязавтра» і «2012», в кінотеатрах України і Росії з 18 липня.

17 травня 2013,  23:35 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Молодий співробітник держбезпеки отримує нове призначення в структуру охорони Білого дому. Пишаючись своєю новою позицією, він приводить свою дочку на екскурсію на місце своєї майбутньої служби. І саме в цей день Білий дім атакують деякі непізнані збройні сили. Офіцер виявляє чудеса винахідливості і відваги, намагаючись врятувати життя своїй дитині, собі та президенту США.

У кінотеатрах України і Росії з 18 липня.

2 квітня 2013,  03:26 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

До вашої уваги презентуємо перший трейлер бойовика «Штурм Білого дому» від режисера Роланда Еммеріха.

У головних ролях: Ченнінг Татум, Джої Кінг, Джейсон Кларк, Джеймі Фокс, Меггі Джилленхол.

Найважливіша будівля Сполучених Штатів, серце країни — Білий дім. Щоб звільнити його від нападників, потрібно знати кожен кут, кожен потаємний хід, враховувати кожен крок. Це і доведеться зробити спецагенту — виконати свою роботу, до якої його так ретельно готували.

У кінотеатрах України і Росії з 18 липня.