Новини про фільм (2014)

4 листопада 2020,  00:30 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо ви вже встигли подивитися новий хітовий міні-серіал «Хід королеви», який вийшов на Netflix наприкінці жовтня, то вам напевно здався знайомим актор, який зіграв роль Бенні, друга головної героїні. Вже згадали, де ви його бачили? Якщо ні, то ми вам підкажемо.

Читати далі...
16 вересня 2020,  18:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Paramount Pictures представила веселий і водночас божевільний трейлер свого нового апокаліптичного фільму «Любов і монстри», який в минулому називався «Монструозні проблеми».

Читати далі...
11 червня 2020,  18:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка Бондіани Пірс Броснан втілить знаменитого французького короля Людовіка XIV в фентезійному фільмі «Дочка короля», який своїм сюжетом трохи нагадує фентезі «Пірати Карибського моря: На дивних берегах».

Читати далі...
27 квітня 2020,  19:50 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Раяну Рейнольдсу так сильно сподобалося працювати з режисером Шоном Леві над науково-фантастичним екшеном «Персонаж», що він підписався на головну роль в його наступному проекті.

Читати далі...
2 травня 2019,  16:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вони були тут першими. Студія Paramount Pictures представила офіційний трейлер фільму жахів «Хижаки», головну роль в якому виконує зірка франшизи «Той, що біжить лабіринтом» Кая Скоделаріо.

Коли сильний ураган обрушується на її рідне місто у Флориді Гейлі (Кая Скоделаріо) всупереч загальній евакуації вирушає на пошуки свого зниклого батька Дейва (номінант на премію «Золотий глобус» Баррі Пеппер). Вона знаходить його з серйозними ранами в підвалі їхнього будинку, і обидва герої опиняються в пастці вод, що прибувають. Шторм стає все сильнішим, але незабаром Гейлі та її батько відкривають, що повінь не найстрашніша їхня проблема, оскільки в водах під будинком ховається зубастий монстр.

Режисером фільму виступає Александр Ажа, який зняв горор «Пагорби мають очі». У світовий прокат він вийде у липні.

4 січня 2018,  19:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія 20th Century Fox поділилася веселим промо-відео заключної частини антиутопічної трилогії «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті».

У ролику з'являються Ділан О'Брайен, Кая Скоделаріо, Томас Сенгстер, Лі Гі-Хон і Декстер Дарден, які за 90 секунд на одному диханні намагаються переказати сюжет перших двох фільмів франшизи «Той, що біжить лабіринтом» і «Той, що біжить лабіринтом: Випробування вогнем». В останній главі Томасу і вижившим глейдерам доведеться зіткнуться з організацією «П.О.Р.О.К.» у фінальному протистоянні і знайти ліки від «Спалаху».

В грудні був представлений другий український трейлер «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті». У кіно з 25 січня.

13 квітня 2015,  15:15 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Пока мы праздновали Пасху, вчера в Лос-Анджелесе на церемонии MTV Movie Awards 2015 раздавали статуэтки с позолоченным попкорном тем, кого зрители выбрали своим онлайн голосованием. 

Фильмом года стала драма «Виноваты звезды», а больше всего наград на этой церемонии получила ее звезда Шейлин Вудли, став Лучшей актрисой, Первопроходцем MTV и разделив награду за Лучший поцелуй с коллегой Энселом Элгортом.

Поскольку голосовать за своих любимчиков на MTV Movie Awards можно неограниченное количество раз, об объективности результатов говорить не стоит. В последние годы премия превратилась в сплошную битву фэндомов.

Среди номинантов на MTV Movie Awards 2015 попадались также те, кто номинировался на в этом году «Оскар». Например, Брэдли Куперу тут удалось получить награду за свою роль в «Американском снайпере», а Мэрил Стрип стала Лучшей злодейкой за свою игру в сказочном мюзикле «В темном-темном лесу».

Читати далі...
1 серпня 2014,  14:17 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Величезний квадратний простір. Високі кам'яні стіни. Хлопці та одна дівчина. Ніяких спогадів, крім власного імені. Поступово Томас дізнається, що місце, куди він потрапив, називається Притулком, його жителі - «притульцямі», а оточуючі їх кам'яні стіни - Лабіринт, в центрі якого вони і знаходяться. Вибратися за межі Лабіринту ще нікому не вдавалося. Не тільки тому що його стіни рухаються ночами, складаючи щоразу нову конфігурацію, а й з-за чудовиськ, що живуть у ньому - кібергів, гріверів та іншої нечисті, яка вбиває кожного. І все ж Томас з кожним днем відчуває все більшу рішучість стати Бігуном, зухвалим сміливцем, що розгадав таємницю Лабіринту. Але одного разу у Притулок потрапляє нова дівчина, і все змінюється...

У кінотеатрах України і Росії з 18 вересня.



22 березня 2014,  03:12 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Величезний квадратний простір. Високі кам'яні стіни. Хлопці та одна дівчина. Ніяких спогадів, крім власного імені. Поступово Томас дізнається, що місце, куди він потрапив, називається Притулком, його жителі - «пріютелями», а оточуючі їх кам'яні стіни - Лабіринт, в центрі якого вони і знаходяться. Вибратися за межі Лабіринту ще нікому не вдавалося. Не тільки тому що його стіни рухаються ночами, складаючи щоразу нову конфігурацію, а й через чудовиськ-кібергів, гріверів та іншої нечисті що живе у ньому і вбивають кожного. І все ж Томас з кожним днем відчуває все більшу рішучість стати Бігуном, зухвалим сміливцем, що розгадав таємницю Лабіринту. Але от у Притулок потрапляє нова дівчина, і все змінюється...
Фільм знятий за однойменним романом Джеймса Дашнер, написаному в стилі «Голодних ігор».

У кінотеатрах України і Росії з 18 вересня.