Новини про аніме (1995)

13 липня 2017,  02:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На 8-м Одесском кинофестивале пройдут показы классических фильмов Ридли Скотта и Квентина Тарантино, в которых женщины разрушают все шаблоны.

Читати далі...
25 березня 2017,  16:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Українська фічуретка науково-фантастичного екшену «Привид у броні» розкриває, яким чином відтворювався культовий епізод з однойменного аніме, де головна героїня з'являється на світ у вигляді кіборга. Для цього команда режисера Руперта Сандерса використовувала не тільки комп'ютерну графіку, накладену на тіло Скарлетт Йоханссон, а й зробила справжній скелет із пластику й металу з пропорціями акторки, що складається з 1 400 деталей.

Фрагмент «Привида у броні», що показує народження Майора, дивіться тут.

6 березня 2017,  18:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Американський музикант Стів Аокі створив ремікс культового головної теми аніме «Привид у броні» для його художнього рімейка зі Скарлетт Йоханссон у головній ролі. Почути його можна у свіжому трейлері фільму, який складається з нових моментів, включаючи поєдинок Майора з лиходієм Кудзе (Майкл Пітт).

Другий український трейлер «Привида у броні», чия прем'єра відбудеться 30 березня, дивіться тут.

14 листопада 2016,  16:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора в Японії на презентації трейлера науково-фантастичного екшена «Привид у броні» під живий акомпанемент композитора оригінального аніме Кендзі Кавая був показаний його перший епізод, який демонструє народження кіборга — майора Мотоко Кусанагі у втіленні Скарлетт Йоханссон. Порівняти його з оригінальним епізодом з мультфільму можна тут.

Український трейлер кінокартини, режисером якої виступає Руперт Сандерс, дивимося тут.

23 квітня 2015,  12:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Во время пресс-тура для «Мстителей: Эра Альтрона» Скарлетт Йоханссон подтвердила, что уже в следующем году будет сниматься в римейке аниме «Призрак в доспехах».

Йоханссон официально присоединилась к проекту в прошлом январе и теперь сообщила о том, когда начнутся съемки:

Это случится. Съемки начнутся в начале следующего года, думаю, это будет в январе или феврале, и там буду я и Руперт. Это все, что я знаю.

Фильм будет основан на манге авторства Масамунэ Сиро, по мотивам которой в 1995 году был снят мультфильм «Призрак в доспехах», ставший успешным и породивший много сиквелов, в том числе и сериал.

В римейке Йоханссон сыграет главную роль, копа-киборга Мотоко Кусанаги, которая должна выследить загадочного хакера.

Режиссером проекта является Руперт Сандерс, снявший «Белоснежку и охотника» с другим Мстителем Крисом Хемсвортом. Сандерс вместе с продюсерами надеется, что «Призрак в доспехах» с Йоханссон повторит успех ее прошлогоднего боевика «Люси», собравшего в мировом прокате $458 миллионов.

В 2016 году актрису можно будет увидеть в комедии Итана и Джоэла Коэнов «Аве, Цезарь!». А после она вернется в образе Наташи Романовой в «Первом мстителе: Гражданская война».

Выход «Призрака в доспехах» запланирован на 2017 год.