Руперт СандерсRupert Sanders

Руперт Сандерс / Rupert Sanders
Народився 16 березня 1971; Вестмінстер, Лондон, Англія, Велика Британія
50%
0
50%
0

Фільмографія Руперта Сандерса

Привид у броні (2017) ... режисер
Ghost in the Shell VR Experience (2017) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
Greatness Awaits (2013) ... режисер
Білосніжка та мисливець (2012) ... режисер
Чорна діра (2010) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
How to Destroy Angels: The Space in Between (2010) ... режисер
Five: Slam Dunk (Da Funk) (1999) ... режисер
Відео з участю Руперта Сандерса

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Руперта Сандерса. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Руперта Сандерса

Написати коментар...
Написати коментар...