Оновлення (1993)

8 грудня 2017,  13:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо український трейлер пригодницької картини «Світ Юрського періоду 2» від продюсера Стівена Спілберга.

У сиквелі «Світу Юрського періоду», де відкриття нового парку з динозаврами пройшло за небезпечним сценарієм «Парку Юрського періоду», повертаються Кріс Претт і Брайс Даллас Говард, які знову вирішують відправитися на острів, населений давніми істотами. Але рятувати вони будуть не людей, а динозаврів, адже їх острів ось-ось вибухне. Також в трейлері з'являється зірка франшизи Джефф Голдблюм та новачок Джастіс Сміт.

Дивимося відео про зйомки «Світ Юрського періоду 2», яке показує, як створювалися динозаври. У кіно фільм прибуде 7 червня 2018 року.

7 грудня 2017,  03:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні виходу трейлера пригодницької фантастики «Світ Юрського періоду 2» його творці поділилися пізнавальним відео, що разом з коментарями акторів розкриває нові кадри фільму й різні закулісні секрети.

Кріс Претт каже, що тут він показує свою кращу гру, і повідомляє епічний сюжетний поворот — вони збираються буквально підірвати острів; Брайс Даллас Говард обіцяє, що «Світ Юрського періоду 2» відправить «цю історію туди, куди вона ще не заходила»; а продюсер Колін Треворроу зазначає, що «цей фільм буде інакшим, дуже напруженим й видовищним». Також відео демонструє дуже реалістичних аніматронних динозаврів і показує підводні зйомки, в яких брали участь Претт і Говард. І на якусь мить тут з'являється Джефф Голдблюм в своєму культовому образі математика-хаосолога Яна Малкольма з «Парку Юрського періоду».

Повноцінний трейлер «Світу Юрського періоду 2» вийде в Америці ввечері в четвер, коли в Україні вже настане п'ятниця. Чекаємо з нетерпінням.

9 березня 2017,  18:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Відвідавши «Дуже пізніше шоу» в рамках промо-туру «Конг: Острів черепа», актор Семюел Л. Джексон разом з ведучим Джеймсом Корденом розіграв знакові сцени зі своїх найвідоміших фільмів, включаючи «Кримінальне чтиво», «Міцного горішка 3», «Три ікси», «Джанго вільного», «Парк Юрського періоду», «Суперсімейку», «Kingsman: Таємна служба», всі частини «Месників» та кілька «Зоряних війн». І зробили вони це всього за 11 хвилин.

Побачити легендарного Джексона у фільмі «Конг: Острів черепа» можна в українських кінотеатрах з сьогоднішнього дня.