Оновлення (2018)

6 березня 2018,  14:16 | Оновлення

Представляємо другий український трейлер фільму жахів «Вінчестер. Будинок, збудований привидами» з Гелен Міррен і Джейсоном Кларком у головних ролях.

Сара Вінчестер, спадкоємиця знаменитої збройової компанії, живе одна у грандіозній семиповерховій будівлі, архітектура якого не піддається логіці, а коридори подібні лабіринтам. За розпорядженням невтішної вдови особняк постійно перебудовується і нескінченно споруджуються нові стіни. Але будує вона не для себе, не для своєї племінниці або талановитого доктора Еріка Прайса, який приїхав в особняк на її запрошення. Сара будує пастку для сотень мстивих привидів, і найстрашніші з них хочуть розправитися з кланом Вінчестерів.

Дивіться в кінотеатрах України з 19 квітня.

2 листопада 2017,  12:44 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо український тизер-трейлер містичного трилера «Вінчестер», який вийде в прокат 5 квітня 2018 року.

Сара Вінчестер (Хелен Міррен), спадкоємиця знаменитої збройової компанії, живе одна в грандіозній семиповерховій будівлі, архітектура якої не піддається логіці, а коридори подібні лабіринтам. За розпорядженням невтішної вдови особняк постійно розбудовується і нескінченно споруджуються нові стіни. Але вона будує не для себе, не для своєї племінниці або талановитого доктора Еріка Прайса, який приїхав в особняк на її запрошення. Сара будує пастку для сотень мстивих примар, і найстрашніші з них хочуть розправитися з кланом Вінчестерів.

25 жовтня 2017,  16:50 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Lionsgate поділилася вельми моторошним трейлером свого майбутнього фільму жахів «Вінчестер», заснованого на реальних подіях.

Володарка премії «Оскар» Хелен Міррен втілює заможну вдову Сару Вінчестер, яка переконана, що її переслідують примари людей, убитих з знаменитого зброї, винайденого батьком її покійного чоловіка. Одного разу в її особняк-лабіринт з 500 кімнатами, що постійно будується, приїжджає доктор Ерік Прайс (Джейсон Кларк), і йому доведеться переконатися на власному досвіді, що в цьому будинку дійсно відбувається якась чортівня.

Режисерами картини виступають Майкл та Пітер Спіріги, чия «Пила 8» виходить в кіно вже завтра. Прем'єра фільму жахів «Вінчестер» відбудеться в лютому 2018 року.