Новини, в яких згадується Ейдан Тернер

17 серпня 2023,  23:15 | Кастінг

Знаменитий шотландський актор Девід Теннант, відомий за культовими серіалами «Доктор Хто» та «Добрі передвісники», виконає одну з головних ролей у серіалі «Rivals», сюжет якого трохи нагадує номіновану на «Оскар» стрічку «Банші Інішерина».

Читати далі...
19 лютого 2021,  21:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові знову пережити епічні Битву на Пеленорських полях та Битву п'яти армій на великому екрані? Тоді поспішайте в найближчий кінотеатр, оскільки 18 лютого в повторний прокат вийшли фільми «Володар перснів: Повернення короля» та «Хоббіт: Битва п'яти воїнств».

Читати далі...
7 липня 2019,  02:29 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал PBS опублікував тизер-трейлер 5 і фінального сезону британської історичної драми «Полдарк», головну роль в якій виконує зірка трилогії «Хоббіт» Ейдан Тернер.

Події серіалу розгортаються наприкінці 18 століття і слідують за Россом Полдарком (Тернер), який повернувся з Війни за незалежність США до рідного Корнволлу і виявив, що його батько помер, кохана збирається заміж за іншого, а будинок і майно опинилося в руїнах і боргах. На щастя, Росс зустрічає дівчину Демельзу (Елінор Томлінсон), яка в майбутньому стане його дружиною, і знаходить в собі сили, щоб вступити в боротьбу зі своїм жадібним противником по бізнесу Джорджем Ворлегганом (Джек Фартінг).

Прем'єра 5 сезону «Полдарка» відбудеться через тиждень, 14 липня.

31 травня 2018,  17:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал BBC One представ офіційний трейлер 4 сезону британської історичної драми «Полдарк».

У нових серіях Росс Полдарк (Ейдан Тернер) повинен буде захистити Корнуолл від уповноваженого Джорджа Ворлеггана (Джек Фартінг), вирушаючи в непросту політичну подорож, яка доводить його до Вестмінстера. У трейлері Росс зазначає, що йому доведеться продати «свою душу, щоб стати політиком». Тим часом Демельза (Елінор Томлінсон) говорить Армітіджу (Джош Вайтхаус), що їм більше не варто бачитися, але лейтенант з цим не згоден.

«Полдарк» повертається на екрани 10 червня.

21 листопада 2017,  16:43 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

23 листопада у широкий прокат виходить польсько-британський повнометражний анімаційний фільм «З любов'ю, Вінсент».

Це перша в історії стрічка, кожен кадр для якого був намальований олійними фарбами і стилізований під роботи Ван Гога. В основі фільму — натюрморти, пейзажі, герої 120-ти картин художника, яких адаптували та зіграли зірки британського кіно: Сірша Ронан, Ейдан Тернер, Дуглас Бут, Хелен МакКрорі, Елінор Томлінсон, Кріс О'Дауд. За основу сценарію лягли листи з особистого архіву великого митця.

Режисерами фільму виступили лауреат «Оскара» Дорота Кобела та Г'ю Велчман.

13 червня 2017,  18:15 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Ирландский актер Эйдан Тернер, известный благодаря роли гнома Кили в трилогии «Хоббит», станет членом жюри 8-го Одесского кинофестиваля.

Читати далі...
17 березня 2017,  18:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Драма «Скрижалі долі», знята 6-кратним номінантом на премію «Оскар» Джимом Шеріданом, розповідає історію жінки Розанни МакНалті, яка провела понад 50 років в психіатричній лікарні й нарешті вирішила розповісти свою історію, що кардинально відрізняється від тієї, яку знає її лікар. Головну героїню драми втілила оскарівська номінантка Руні Мара.

У фільмі також зіграли Тео Джеймс, Ейдан Тернер, Ерік Бана та Ванесса Редгрейв.