Перший погляд на вартових Сноука в «Зоряних війнах: Останні джедаї»

16 серпня 2017,  20:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У фільмі «Зоряні війни: Останні джедаї» Верховний лідер Сноук з'явиться в оточенні елітного загону вартових.

Представивши новий яскравий кадр восьмого епізоду «Зоряних воєн», журнал EW повідомив, що в цьому фільмі глядачі нарешті познайомляться з головою Першого ордена — Верховним лідером Сноуком (Енді Серкіс) – у плоті.

У «Зоряних війнах: Пробудження сили» він кілька разів з'являвся на екрані у вигляді загадкової гігантської голограми, роздаючи вказівки Кайло Рену (Адам Драйвер) і генералу Хаксу (Донал Глісон).

Його обличчя виглядало дуже древнім і зморщеним, тому шанувальники тут же почали придумувати безліч теорій щодо того, що він є кимось із вже добре знайомих героїв франшизи з попередніх фільмів. Наприклад, що це Дарт Вейдер, Мейс Вінду, Боба Фетт, Палпатін або навіть Джа-Джа Бінкс.

Ким би він не був, Сноук прибуде в компанії Преторіанської гвардії, одягненої в червоні обладунки. Ці охоронці отримали свою назву від елітних воїнів, які охороняли римських імператорів.

В інтерв'ю для EW режисер Райан Джонсон розкрив деякі подробиці про цих воїнів:

Охорона Імператора [Палпатіна] була дуже формальною і давала відчуття того, що вони можуть битися, але вони цього не робили. Вони виглядали так, ніби існують для церемоній, і ми ніколи не бачили їх у справжній дії. Під час створення преторіанців я сказав [дизайнеру костюмів] Майклу Каплан, що ці хлопці повинні виглядати як самураї. Вони повинні бути створені для руху, щоб ви повірили, що вони можуть виступити вперед і прийняти участь у бійці, якщо є необхідність. Вони повинні виглядати небезпечно.

Що стосується самого Сноука, то Джонсон говорить, що у нього цього разу буде більше екранного часу:

Ми побачимо його більше, і Енді Серкісу дісталося набагато більше роботи в цьому фільмі, ніж у попередньому. Цей хлопець просто сила природи.

В українські кінотеатри «Зоряні війни: Останні джедаї» прибудуть 14 грудня. А поки передивляємося їх тизер-трейлер.

3595 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: