Що показав перший тизер «Зоряних воєн: Останній джедай»?

21 березня 2017,  14:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший тизер «Зоряних воєн: Останній джедай» розкрив перші слова, які Люк Скайвокер скаже при зустрічі Рей.

«Зоряні війни: Пробудження сили» завершилися інтригуючим кліффхенгером, коли нова головна героїня франшизи Рей у втіленні Дейзі Рідлі розшукала легендарного джедая Люка, в образі якого повернувся Марк Хемілл, і простягнула йому його світловий меч.

Наступний фільм саги порушить традицію франшизи і почнеться з того самого моменту, як раніше повідомляв режисер Райан Джонсон, то ж ми побачимо безпосереднє знайомство Люка і Рей. Цього місяця репортерові газети Los Angeles Times Деніел Міллеру пощастило побувати на дуже секретному показі, організованому Disney, де демонструвався перший тизер восьмих «Зоряних воєн».

Репортер написав про це у Twitter:

Показують фрагмент «Зоряних воєн: Останній джедай». Але це жарт, начебто! Нам показали пару секунд Рей, яка простягає Люку світловий меч.

Після він повідомив перші слова, які Люк каже Рей при зустрічі:

Ми тільки що побачили більше «Зоряних воєн: Останній джедай». У ньому Люк запитує Рей: «Хто ти?» Потім ми бачимо, як вона спритно звертається зі світловим мечем.

Разом з Люком і Рей у цьому відео з'явилися Чубакка (Пітер Мейх'ю), генерал Лея Органа (Керрі Фішер) і Фінн (Джон Бойега).

Назви планет, де будуть відбуватися події фільму, Міллер не повідомив, але розповів, що там були показані гори, океани, ліси і пустелі, які виглядали «епічно і екзотично».

Також тизер не обійшовся без екшену:

Ми бачили кадр з винищувачем «X-wing», вібруючим в повітрі, перебуваючим під атакою всередині гігантського корабля. Він виглядав як поранена пташка.

За заявками підписників репортер уточнив, якою на екрані була представлена Лея:

Генерал Лея Органа була на екрані всього секунду, одягнена у військовий одяг, і нічого не говорила.

Українська прем'єра «Зоряних воєн: Останній джедай» відбудеться 14 грудня.

854 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: