Вілл Сміт і Том Хенкс можуть зіграти в «Дамбо»

14 січня 2017,  19:39 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Оскарівський номінант Вілл Сміт і володар «Оскара» Том Хенкс ведуть переговори з приводу своєї участі в диснеївському рімейку «Дамбо», який зніме Тім Бертон.

Студія Disney обрала собі для адаптації нової історії про миле слоненя з великими вухами, якому мишеня допомагає досягти успіху на цирковій арені, одразу дві зірки світового масштабу.

Кого в новому «Дамбо» може зіграти Сміт, поки не розголошується, але Хенкса студія хоче бачити в ролі лиходія — жорстокого дресирувальника з однойменного мультфільму 1941 року.

Здається, цей образ вусатого лиходія дуже піде Хенксу. А ви як вважаєте?

Режисером казки є Тім Бертон, який зняв сім років тому для Disney мегахіт «Аліса в Країні чудес».

Оригінальний «Дамбо», якому минулого року виповнилося 75 років, отримав «Оскар», а після був відзначений нагородою на Каннському кінофестивалі.

У минулому році в кар'єрі Сміта були як злети — суперзлодейский екшен «Загін самогубців», де він втілив Дэдшота, так і падіння — драма «Прихована краса», провалиться в прокаті. Скоро актора можна буде побачити в науковій фантастиці Девіда Ейра «Яскравість», а після він буде зніматися в екшені «Погані хлопці 3», від чийого графіка і залежить, коли Сміт зможе приступити до «Дамбо».

Хенкс зіграв у байопіку Клінта Іствуда «Саллі» і чергової екранізації серії романів Дена Брауна «Інферно», а навесні він з'явиться у науково-фантастичній драмі «Сфера» з Еммою Уотсон.

Зйомки «Дамбо» можуть початися вже в цьому році, але поки не повідомляється, коли ця казка вийде на великі екрани.

1235 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: