23 июня 2025, 09:27
Колись я сам був далекобійником, знаю, як складно організувати якісні перевезення, коли враховуються терміни, технічний стан транспорту та відповідальність за вантаж. Тому коли відкрив власну справу з продажу будівельних матеріалів, шукав логістичну фірму не за оголошенням, а за репутацією. Вибір припав на TLL бо чув про них виключно хороші відгуки. Що мене приємно здивувало — це професійний підхід до всього: від узгодження маршрутів до обслуговування клієнта. Усе швидко, прозоро і чітко. Кожне замовлення — під контролем, завжди є зв’язок з менеджером. А ще приємно, що водії ввічливі й відповідальні. Я бачу, що в цій компанії поважають працю людей, і це відчувається в усьому. Радий, що тепер можу співпрацювати з фірмою, яка дійсно знає, як працює логістика в Україні.
Вы можете выбрать, на каком языке читать наш сайт – на украинском или русском.
Украинские названия зарубежных фильмов часто отличаются от российских, но до сих пор многие украинские кинотеатры берут названия с российских сайтов, вместо того, чтобы переводить с украинского. Например, «Атомная блондинка» в России назывался «Взрывная блондинка», «Махач учителей» – «Битва преподов», «Салли» – «Чудо на Гудзоне», «Аудитор» – «Расплата» и т.д. Чтобы такой неразберихи не было у нас, мы сделали отдельные локализованные версии для украинских и для российских зрителей.